Restaurant Carol`s

预订 立即点餐

Comandați mâncare la pachet / cu livrare | Bucuresti

Descoperiți sublima mâncare românească – vă servim bucate proaspete, autentice. Servim, de asemenea, mâncăruri din bucătăria italiană. Când vremea este plăcută, vă invităm să vă așezați confortabil pe terasa noastră exclusivă, în aer liber. Interiorul este climatizat permanent pentru a vă asigura o ședere plăcută și în condiții de caniculă.

Un restaurant românesc autentic pentru gurmanzi

Bucătăria noastră românească vă pune la dispoziție o selecție vastă de mâncăruri delicioase, proaspete, pregătite special pentru dvs. Băuturile și mâncărurile noastre rafinate vă vor convinge. Delicatesele noastre excelente și fast foodurile noastre delicioase vă vor încânta cu siguranță. Puteți savura pâinel nostru proaspăt precum și prăjiturile noastre tiramisu, oricând aveți poftă de ceva dulce sau, ca desert, după ce ați luat masa. La restaurantul nostru puteți savura un prânz splendid! La bufetul nostru delicios puteți servi mâncăruri variate fără să așteptați mult. Rămâneți la curent cu ceea ce se întâmplă în lume, folosind Wi-Fi-ul nostru gratuit, în timp ce vă relaxați. Am amenajat o zonă separată, confortabilă, pentru oaspeții fumători.

Restricții alimentare, alergii și intoleranțe alimentare

Clienții noștri se dau în vânt după specialitățile noastre culinare, vegane și vegetariene, pregătite cu mult profesionalism și pasiune. Nevoile dvs. sunt foarte importante pentru noi și vrem să vă convingem că și mâncarea care respectă cerințe dietetice speciale poate fi cel puțin la fel de delicioasă.

Puteți face rezervări și pentru nunți

Oaspeții noștri pot folosi locurile de parcare disponibile gratuit. Restaurantul nostru dispunde de căi de acces exterioare și interioare destinate scaunelor cu rotile. Noi iubim animalele! Nu avem nimic împotrivă dacă veniți însoțiți de animalul dvs. de companie. Doriți să fiți siguri că găsiți o masă liberă? Faceți o rezervare chiar azi. Puteți rezerva o masă foarte simplu și rapid cu serviciul nostru de rezervare online. Pentru a face o rezervare ne puteți contacta telefonic la numărul +40722250382. Doriți să savurați mâncarea la dvs. acasă? Aveți posibilitatea să comandați mâncarea la pachet sau puteți beneficia de serviciul nostru de livrare. Pentru servicii de catering, luați direct legătura cu noi pentru mai multe informații. Oferim și servicii de catering pentru evenimente private. Luați legătura cu noi pentru mai multe informații referitoare la rezervări. Vă doriți o nuntă de vis într-un ambient mirific? Suntem specialiști la organizarea de festivități și ne face plăcere să găzduim evenimentul dvs. special în restaurantul nostru. Vă stăm la dispoziție 6 zile din săptămână între orele 09.00 și 20.00. Ziua noastră de odihnă este vinerea.

位置

Show Map

您的 IP 地址将发送到 Google Maps。

Soseaua Berceni, numar 6262, Sector 4, Bucuresti, 041918 Bucuresti, 罗马尼亚

线上 点餐

直接通过我们点餐

立即点餐

进行 预订

+40722250382

我们的 营业时间

星期一
09:00 上午 – 08:00 下午
星期二
09:00 上午 – 08:00 下午
星期三
09:00 上午 – 08:00 下午
星期四
09:00 上午 – 08:00 下午
星期五
打烊
星期六
09:00 上午 – 08:00 下午
星期日
09:00 上午 – 08:00 下午

可用 支付方式

我们的 服务

一览 无遗

Send us your message

请输入您的姓名。
请输入您的电子邮件地址。 Please enter a valid email address
请输入您的电话号码。 Please enter a valid phone number
请输入您的主题。
请输入您的消息。
您的消息已发送。 我们将尽快作出回复。
消息发送失败。
Twitter_Logo_Blue