Restaurant Carol`s

Rezervare Comandă mâncarea acum

Comandați mâncare la pachet / cu livrare | Bucuresti

Descoperiți sublima mâncare românească – vă servim bucate proaspete, autentice. Servim, de asemenea, mâncăruri din bucătăria italiană. Când vremea este plăcută, vă invităm să vă așezați confortabil pe terasa noastră exclusivă, în aer liber. Interiorul este climatizat permanent pentru a vă asigura o ședere plăcută și în condiții de caniculă.

Un restaurant românesc autentic pentru gurmanzi

Bucătăria noastră românească vă pune la dispoziție o selecție vastă de mâncăruri delicioase, proaspete, pregătite special pentru dvs. Băuturile și mâncărurile noastre rafinate vă vor convinge. Delicatesele noastre excelente și fast foodurile noastre delicioase vă vor încânta cu siguranță. Puteți savura pâinel nostru proaspăt precum și prăjiturile noastre tiramisu, oricând aveți poftă de ceva dulce sau, ca desert, după ce ați luat masa. La restaurantul nostru puteți savura un prânz splendid! La bufetul nostru delicios puteți servi mâncăruri variate fără să așteptați mult. Rămâneți la curent cu ceea ce se întâmplă în lume, folosind Wi-Fi-ul nostru gratuit, în timp ce vă relaxați. Am amenajat o zonă separată, confortabilă, pentru oaspeții fumători.

Restricții alimentare, alergii și intoleranțe alimentare

Clienții noștri se dau în vânt după specialitățile noastre culinare, vegane și vegetariene, pregătite cu mult profesionalism și pasiune. Nevoile dvs. sunt foarte importante pentru noi și vrem să vă convingem că și mâncarea care respectă cerințe dietetice speciale poate fi cel puțin la fel de delicioasă.

Puteți face rezervări și pentru nunți

Oaspeții noștri pot folosi locurile de parcare disponibile gratuit. Restaurantul nostru dispunde de căi de acces exterioare și interioare destinate scaunelor cu rotile. Noi iubim animalele! Nu avem nimic împotrivă dacă veniți însoțiți de animalul dvs. de companie. Doriți să fiți siguri că găsiți o masă liberă? Faceți o rezervare chiar azi. Puteți rezerva o masă foarte simplu și rapid cu serviciul nostru de rezervare online. Pentru a face o rezervare ne puteți contacta telefonic la numărul +40722250382. Doriți să savurați mâncarea la dvs. acasă? Aveți posibilitatea să comandați mâncarea la pachet sau puteți beneficia de serviciul nostru de livrare. Pentru servicii de catering, luați direct legătura cu noi pentru mai multe informații. Oferim și servicii de catering pentru evenimente private. Luați legătura cu noi pentru mai multe informații referitoare la rezervări. Vă doriți o nuntă de vis într-un ambient mirific? Suntem specialiști la organizarea de festivități și ne face plăcere să găzduim evenimentul dvs. special în restaurantul nostru. Vă stăm la dispoziție 6 zile din săptămână între orele 09.00 și 20.00. Ziua noastră de odihnă este vinerea.

Locație

Afișează harta

Adresa ta IP va fi trimisă la Google Maps.

Soseaua Berceni, numar 6262, Sector 4, Bucuresti, 041918 Bucuresti, România

Online comandă mâncare

Comandă mâncarea preferată aici

Comandă mâncarea acum

Trimite rezervare

+40722250382

Programul nostru program de funcționare

Luni
09:00 – 20:00
Marți
09:00 – 20:00
Miercuri
09:00 – 20:00
Joi
09:00 – 20:00
Vineri
închis
Sâmbătă
09:00 – 20:00
Duminică
09:00 – 20:00

Metode de plată

Serviciile noastre

Informații contact

Trimite-ne un mesaj

Introdu numele.
Introdu adresa de e-mail. Introdu o adresă e-mail corectă
Introdu numărul de telefon. Introdu un număr de telefon corect
Introdu subiectul.
Introdu mesajul.
Mesajul tău a fost trimis. Te vom contacta în curând.
Mesajul nu a fost trimis.
Twitter_Logo_Blue