Restaurant Carol`s

Prenotazione Ordina del cibo adesso

Comandați mâncare la pachet / cu livrare | Bucuresti

Descoperiți sublima mâncare românească – vă servim bucate proaspete, autentice. Servim, de asemenea, mâncăruri din bucătăria italiană. Când vremea este plăcută, vă invităm să vă așezați confortabil pe terasa noastră exclusivă, în aer liber. Interiorul este climatizat permanent pentru a vă asigura o ședere plăcută și în condiții de caniculă.

Un restaurant românesc autentic pentru gurmanzi

Bucătăria noastră românească vă pune la dispoziție o selecție vastă de mâncăruri delicioase, proaspete, pregătite special pentru dvs. Băuturile și mâncărurile noastre rafinate vă vor convinge. Delicatesele noastre excelente și fast foodurile noastre delicioase vă vor încânta cu siguranță. Puteți savura pâinel nostru proaspăt precum și prăjiturile noastre tiramisu, oricând aveți poftă de ceva dulce sau, ca desert, după ce ați luat masa. La restaurantul nostru puteți savura un prânz splendid! La bufetul nostru delicios puteți servi mâncăruri variate fără să așteptați mult. Rămâneți la curent cu ceea ce se întâmplă în lume, folosind Wi-Fi-ul nostru gratuit, în timp ce vă relaxați. Am amenajat o zonă separată, confortabilă, pentru oaspeții fumători.

Restricții alimentare, alergii și intoleranțe alimentare

Clienții noștri se dau în vânt după specialitățile noastre culinare, vegane și vegetariene, pregătite cu mult profesionalism și pasiune. Nevoile dvs. sunt foarte importante pentru noi și vrem să vă convingem că și mâncarea care respectă cerințe dietetice speciale poate fi cel puțin la fel de delicioasă.

Puteți face rezervări și pentru nunți

Oaspeții noștri pot folosi locurile de parcare disponibile gratuit. Restaurantul nostru dispunde de căi de acces exterioare și interioare destinate scaunelor cu rotile. Noi iubim animalele! Nu avem nimic împotrivă dacă veniți însoțiți de animalul dvs. de companie. Doriți să fiți siguri că găsiți o masă liberă? Faceți o rezervare chiar azi. Puteți rezerva o masă foarte simplu și rapid cu serviciul nostru de rezervare online. Pentru a face o rezervare ne puteți contacta telefonic la numărul +40722250382. Doriți să savurați mâncarea la dvs. acasă? Aveți posibilitatea să comandați mâncarea la pachet sau puteți beneficia de serviciul nostru de livrare. Pentru servicii de catering, luați direct legătura cu noi pentru mai multe informații. Oferim și servicii de catering pentru evenimente private. Luați legătura cu noi pentru mai multe informații referitoare la rezervări. Vă doriți o nuntă de vis într-un ambient mirific? Suntem specialiști la organizarea de festivități și ne face plăcere să găzduim evenimentul dvs. special în restaurantul nostru. Vă stăm la dispoziție 6 zile din săptămână între orele 09.00 și 20.00. Ziua noastră de odihnă este vinerea.

Posizione

Mostra mappa

Il tuo indirizzo IP sarà inviato a Google Maps.

Soseaua Berceni, numar 6262, Sector 4, Bucuresti, 041918 Bucuresti, Romania

Online ordina cibo

Ordina il tuo cibo direttamente da noi

Ordina del cibo adesso

Fai la tua prenotazione

+40722250382

I nostri orari di apertura

Lunedì
09:00 – 20:00
Martedì
09:00 – 20:00
Mercoledì
09:00 – 20:00
Giovedì
09:00 – 20:00
Venerdì
Chiuso
Sabato
09:00 – 20:00
Domenica
09:00 – 20:00

Metodi di pagamento

I nostri servizi

Contatti in breve

Inviare un messaggio

Inserire il proprio nome.
Inserire l’indirizzo e-mail. Inserire un indirizzo e-mail valido
Inserire il proprio numero di telefono. Inserire un numero di telefono valido
Inserire l’oggetto.
Inserire il messaggio.
Il messaggio è stato inviato. La contatteremo presto.
Impossibile inviare il messaggio
Twitter_Logo_Blue