Restaurant Carol`s

Asztalfoglalás Étel rendelése most

Comandați mâncare la pachet / cu livrare | Bucuresti

Descoperiți sublima mâncare românească – vă servim bucate proaspete, autentice. Servim, de asemenea, mâncăruri din bucătăria italiană. Când vremea este plăcută, vă invităm să vă așezați confortabil pe terasa noastră exclusivă, în aer liber. Interiorul este climatizat permanent pentru a vă asigura o ședere plăcută și în condiții de caniculă.

Un restaurant românesc autentic pentru gurmanzi

Bucătăria noastră românească vă pune la dispoziție o selecție vastă de mâncăruri delicioase, proaspete, pregătite special pentru dvs. Băuturile și mâncărurile noastre rafinate vă vor convinge. Delicatesele noastre excelente și fast foodurile noastre delicioase vă vor încânta cu siguranță. Puteți savura pâinel nostru proaspăt precum și prăjiturile noastre tiramisu, oricând aveți poftă de ceva dulce sau, ca desert, după ce ați luat masa. La restaurantul nostru puteți savura un prânz splendid! La bufetul nostru delicios puteți servi mâncăruri variate fără să așteptați mult. Rămâneți la curent cu ceea ce se întâmplă în lume, folosind Wi-Fi-ul nostru gratuit, în timp ce vă relaxați. Am amenajat o zonă separată, confortabilă, pentru oaspeții fumători.

Restricții alimentare, alergii și intoleranțe alimentare

Clienții noștri se dau în vânt după specialitățile noastre culinare, vegane și vegetariene, pregătite cu mult profesionalism și pasiune. Nevoile dvs. sunt foarte importante pentru noi și vrem să vă convingem că și mâncarea care respectă cerințe dietetice speciale poate fi cel puțin la fel de delicioasă.

Puteți face rezervări și pentru nunți

Oaspeții noștri pot folosi locurile de parcare disponibile gratuit. Restaurantul nostru dispunde de căi de acces exterioare și interioare destinate scaunelor cu rotile. Noi iubim animalele! Nu avem nimic împotrivă dacă veniți însoțiți de animalul dvs. de companie. Doriți să fiți siguri că găsiți o masă liberă? Faceți o rezervare chiar azi. Puteți rezerva o masă foarte simplu și rapid cu serviciul nostru de rezervare online. Pentru a face o rezervare ne puteți contacta telefonic la numărul +40722250382. Doriți să savurați mâncarea la dvs. acasă? Aveți posibilitatea să comandați mâncarea la pachet sau puteți beneficia de serviciul nostru de livrare. Pentru servicii de catering, luați direct legătura cu noi pentru mai multe informații. Oferim și servicii de catering pentru evenimente private. Luați legătura cu noi pentru mai multe informații referitoare la rezervări. Vă doriți o nuntă de vis într-un ambient mirific? Suntem specialiști la organizarea de festivități și ne face plăcere să găzduim evenimentul dvs. special în restaurantul nostru. Vă stăm la dispoziție 6 zile din săptămână între orele 09.00 și 20.00. Ziua noastră de odihnă este vinerea.

Elhelyezkedés

Térkép megjelenítése

Az Ön IP-címét a rendszer el fogja küldeni a Google Maps szolgáltatásnak.

Soseaua Berceni, numar 6262, Sector 4, Bucuresti, 041918 Bucuresti, Románia

Online ételrendelés

Rendelje meg ételét közvetlenül nálunk!

Étel rendelése most

Foglaljon asztalt

+40722250382

Heti nyitvatartási idő

Hétfő
09:00 – 20:00
Kedd
09:00 – 20:00
Szerda
09:00 – 20:00
Csütörtök
09:00 – 20:00
Péntek
zárva
Szombat
09:00 – 20:00
Vasárnap
09:00 – 20:00

Elérhető fizetési lehetőségek

Elérhető szolgáltatásaink

Összes elérhetőségünk

Küldje el nekünk üzenetét

Adja meg a nevét.
Adja meg az e-mail-címét. Kérjük, érvényes e-mail-címet adjon meg
Adja meg a telefonszámát. Kérjük, érvényes telefonszámot adjon meg
Adja meg a tárgyat.
Írja be az üzenetet.
Üzenetét a rendszer elküldte. Hamarosan válaszolunk.
Üzenetküldés sikertelen.
Twitter_Logo_Blue